Yapay Zeka Kütüphanesi
HAZIRPROMPTLAR
Bildirimler

Son eklenen içerikler

Notion'da günlük rutin şablonu kayboldu ne oldu?

Çözüldü Kişisel Gelişim

Notion'da günlük rutin şablonu kayboldu ne oldu?

Birkaç haftadır Notion üzerinden günlük rutin takibim yapıyordum, sabah alışkanlıklarımı, öğle arası hedeflerimi falan hepsini tek şablona bağlamıştım. Dün gece telefonda açtığımda şablonun içi bomboş geldi, hiçbir şey yoktu. Bilgisayardan girince de aynı şekilde. Silinmiş mi acaba yoksa senkronizasyon sorunu mu?

Bir de şunu sormak istiyorum, Notion'ın ücretsiz planında sayfa geçmişi (page history) özelliği kapalı mı? Yani eski haline döndüremeyecek miyim hiç? Birkaç haftanın verisi gitti, motivasyon açısından bayağı kötü hissettirdi. Başka Notion kullananlar böyle bir şeyle karşılaştı mı, tekrar oluşturmak zorunda mıyım acaba?

28.02.2026 03:43 182 4 cevap

Cevaplar (4)

En iyi cevap

Şablonun tamamen gitmişse sıfırdan yapmak zorunda kalabilirsin ne yazık ki. Ama bu sefer aynı hatayı yapma, şablonu hem bilgisayara hem de Notion'ın web arşivine export et düzenli olarak.
Ayrıca rutin takibi için sadece Notion'a bel bağlama, zaten mobil senkron sorunu çok bilinen bir şikayet. Ticktick ya da başka bir uygulama ile paralel yürütmek mantıklı olabilir. 💡 Verilerin kurtarılması için Notion destek ekibine de yazabilirsin, bazen yardımcı oluyorlar.

28.02.2026 07:08 0 0

Trash kısmını kontrol et kesinlikle, büyük ihtimalle oradadır. Notion bazen mobilde gesture hareketiyle sayfa siliniyor, fark etmiyorsun bile.

28.02.2026 10:21 2 0

Ücretsiz planda page history 7 gün ile sınırlı, birkaç haftadan bahsediyorsan maalesef eski haline döndürmek zor olabilir. Ama şunu dene: sol menüde en altta 'Trash' (çöp kutusu) bölümü var, oraya bak bazen sayfalar farkında olmadan oraya düşüyor.
Bir de workspace ayarlarında başka bir hesapla giriş yapıp yapmadığını kontrol et, çünkü yanlış hesaba girince şablonlar görünmüyor tabi 😅 Bu en sık karşılaşılan hatalardan biri.

28.02.2026 15:22 1 0

Aynı şey benim de başıma gelmişti geçen ay. Notion'ın mobil uygulaması bazen senkronizasyonu yarıda bırakıyor ve sayfa boş görünüyor ama aslında silinmiş değil.
Bilgisayardan girip sayfanın sağ üstündeki üç noktaya tıkla, oradan 'Page history' seçeneğini ara. Ücretsiz planda 7 günlük geçmiş açık kalıyor sanırım, Plus'ta 30 güne çıkıyor. Umarım verilerin hâlâ oradadır 🤞

28.02.2026 16:59 0 0

Cevap yazmak için giriş yapın

Hesabınızla giriş yaptıktan sonra bu soruya cevap ekleyebilirsiniz.

Giriş yap