Yapay Zeka Kütüphanesi
HAZIRPROMPTLAR
Bildirimler

Son eklenen içerikler

Ekip projelerini takip etmek için ne önerirsiniz?

Çözüldü İş & Kariyer

Ekip projelerini takip etmek için ne önerirsiniz?

Merhaba, yaklaşık altı aylık bir süredir küçük bir ekiple çalışıyorum ve projelerin takibi gittikçe zorlaşıyor. Herkes kendi notlarını tutuyor, dosyalar mailde ve ayrı klasörlerde dağılıyor, teslim tarihlerini kaçırdığımız oluyor.

Bu yüzden basit ama etkili bir düzen kurmak istiyorum. Belki mevcut kullandığımız uygulamaları birbirine bağlayarak daha akıcı bir süreç oluşturabiliriz. Deneyimi olanlar kendi yöntemlerini anlatırsa gerçekten faydalı olur.

17.05.2026 21:29 127 10 cevap

Cevaplar (10)

En iyi cevap

Kendi deneyimimden bahsedeyim. Önce projeleri büyüklüklerine göre ayırdık, küçük olanları hızlı takip listesine koyduk. Büyük olanlar için ise daha detaylı plan yaptık.
Sonra bu listeleri haftalık gözden geçirme toplantısıyla destekledik. Herkes ne durumda olduğunu açıkça görüyor. Bu sistemle son üç aydır hiç teslim gecikmesi yaşamadık. Basit ama etkili bir yol.

18.05.2026 09:59 0 0

Ben de benzer bir sorun yaşadım geçen yıl. Ekibimde herkes kendi excel dosyasını kullanıyordu ve sürekli çakışmalar çıkıyordu. Sonra Google Drive ile basit bir klasör yapısı kurdum, her projeye özel alt klasörler açtım.
Ayrıca haftalık kısa toplantılarla durumu gözden geçiriyoruz. Bu sayede herkes ne yaptığını biliyor ve zaman kaybı azalıyor. Tabii ki herkesin disiplinli olması şart, yoksa yine dağılıyor işler.

17.05.2026 11:27 1 0

Öncelikle mevcut araçlarınızı bir listeleyin. Hangi uygulamaları zaten kullanıyorsunuz, mesela mail, takvim ya da sohbet aracı. Sonra bunları birbirine bağlayacak basit entegrasyonlara bakın.
Ben kendi işimde takvim hatırlatıcılarını aktif kullandım ve her sabah otomatik mail geliyor. Bu küçük adım bile projelerin yarısını kurtardı. Denemeden karar vermeyin, birkaç hafta test edin.

17.05.2026 12:29 0 0

Kendi işyerimde benzer bir geçiş dönemi yaşadık. Önce herkesin kullandığı araçları inceledik ve gereksiz olanları çıkardık. Geriye kalanları ise birbirine bağladık.
Sonuçta iş akışı çok daha temiz hale geldi. Özellikle sabahları gelen otomatik özetler sayesinde günü planlamak kolaylaştı. Eğer istersen önce kendi ekibinin ihtiyaçlarını netleştir, sonra adım adım ilerle.

18.05.2026 07:17 2 0

Geçen ay benzer bir durumdaydım ve sonunda takvim entegrasyonunu devreye soktum. Herkes kendi işini takvime yazıyor ve otomatik hatırlatmalar geliyor. Bu sayede tarih kaçırma sorunu bitti.
Tabii ki ekibin alışması biraz zaman aldı ama şimdi herkes memnun. Ayrıca dosyaları da aynı klasörde tutuyoruz, aramakla vakit kaybetmiyoruz. Denemekten çekinme, ufak değişiklikler büyük rahatlık getiriyor.

18.05.2026 12:02 4 0

Cevap yazmak için giriş yapın

Hesabınızla giriş yaptıktan sonra bu soruya cevap ekleyebilirsiniz.

Giriş yap