Çözüldü
Görsel & Tasarım
Canva ile müşteri sunum şablonu hazırlamak ne kadar etkili?
Bir süredir ajans olarak müşterilere sunacağımız teklif ve proje sunumlarını Canva'da hazırlıyoruz. Özellikle marka kimliği çalışmaları için renk paleti, font seçimi ve mockup görselleri ekliyoruz ama iş yoğunlaşınca şablonları güncellemek çok zahmetli hale geliyor. Müşteriye özel kısımları her seferinde tek tek değiştirmek zaman alıyor.
Ajans içinde Canva Teams kullanıyoruz, brand kit özelliği var biliyorum ama tam olarak nasıl oturtacağımı anlayamadım. Şablonu bir kere doğru kursak her müşteri için sadece belirli alanları değiştirmek yetse çok iş görürdü. Bunu aktif olarak kullanan var mı aranda? Özellikle sunum hazırlama sürecini nasıl hızlandırıyorsunuz merak ediyorum.
Ajans içinde Canva Teams kullanıyoruz, brand kit özelliği var biliyorum ama tam olarak nasıl oturtacağımı anlayamadım. Şablonu bir kere doğru kursak her müşteri için sadece belirli alanları değiştirmek yetse çok iş görürdü. Bunu aktif olarak kullanan var mı aranda? Özellikle sunum hazırlama sürecini nasıl hızlandırıyorsunuz merak ediyorum.
27.02.2026 13:48
211
5 cevap