Yapay Zeka Kütüphanesi
HAZIRPROMPTLAR
Bildirimler

Son eklenen içerikler

Leonardo AI pro planı grafik tasarımlarım için değer mi?

Çözüldü Görsel & Tasarım

Leonardo AI pro planı grafik tasarımlarım için değer mi?

Merhaba arkadaşlar, son zamanlarda Leonardo AI'yi kullanıyorum grafik tasarımlar için, logo falan çizdirmek için bayağı iyi sonuçlar alıyorum. Ücretsiz planda günlük limit 150'ye kadar ama pro'ya geçsem aylık 60 dolara ne kadar fayda sağlar diye düşünüyorum. Tasarım ajansında freelance çalışıyorum, haftada 20-30 görsel üretiyorum ve bazen limit aşınca beklemek zorunda kalıyorum.

Pro planda motion özelliği varmış, animasyonlu logolar için ideal olur mu sizce? Ya da ücretsizle idare edebilir miyim, yoksa başka ücretsiz alternatif var mı? Deneyimlerinizi paylaşır mısınız, pişman olanınız oldu mu? 😊

24.03.2026 10:22 104 5 cevap

Cevaplar (5)

En iyi cevap

Leonardo AI konusunda bayağı deneyimim var, pro planı grafik için en iyisi diyebilirim. Ücretsiz planda limit düşük, kalite de standart ama proya geçince her şey değişiyor; yüksek çözünürlük, motion desteği ve custom model eğitimi gibi özellikler var. Freelance için 20-30 görsel diyorsun ya, proda aylık tokenler rahat yeter, hatta fazla kalıyor.
Ben ajansımda kullanıyorum, motion logoları müşteriler kapıyor resmen. Alternatif olarak Ideogram'ı dene ücretsiz ama metin entegrasyonu zayıf. Leonardo'nun alchemy özelliği proda süper, bulanıklık falan kalmıyor.
Pişmanlık yaşamadım, aksine işlerim hızlandı, gelirim arttı. Aylık 60 doları 1-2 müşteriyle çıkarıyorsun. Kesinlikle geç derim, deneme yapıp gör.

24.03.2026 13:44 3 0

Leonardo AI'yi bayağıdır kullanıyorum ben de, grafik işlerimde logo ve banner için vazgeçilmez oldu. Ücretsiz planda limit çabuk doluyor, hele yoğun çalışıyorsan bir günde bitiyor resmen. Pro'ya geçtim geçen ay, 60 dolar dedin ya bence değer çünkü upscale kalitesi çok daha net çıkıyor ve motion'la animasyonlar harika, müşteriler bayılıyor.
Bir de priority queue var proda, sıraya girmeden hemen üretiyor, bu freelance için altın değerinde. Ücretsizde beklemekten deliriyorsun bazen saatlerce. Alternatif olarak NightCafe'yi dene ama Leonardo'nun motion'u daha akıcı bence. Pişman olmazsın, ben aylık ödüyorum gayet memnunum ya.

24.03.2026 11:39 0 0

Grafik tasarımcıyım ben de, Leonardo AI pro planını 3 aydır kullanıyorum ve kesinlikle tavsiye ederim. Ücretsizde 150 limit yetmiyor, hele element'ları karıştırıp karmaşık tasarımlar yapınca hemen doluyor. Proda 8000 token falan veriyor aylık, motion ve remix özellikleri süper, logoları hareketlendirince sunumlarda fark yaratıyor.
Maliyet olarak 60 dolar fazla gelebilir ama zaman kazandırıyor, bir tasarım 5 dakikada bitiyor eskiden yarım saatti. Upscale'de de 4k'ya kadar netlik var, müşteriye direkt verebiliyorsun. Ücretsiz alternatif Playground AI var ama kalite düşük kalıyor. Bence geç, değer.

24.03.2026 12:37 3 0

Leonardo AI pro planını denedim bir süre, grafik tasarımlarda bayağı faydasını gördüm ama bütçene göre düşün. Ücretsizde limit aşınca sinir bozucu, proda motion ve fine-tune modellerle logolar profesyonel çıkıyor. Haftada 20 görsel için ideal, token sistemi mantıklı dağıtılmış.
Ben şimdi yearly'ye geçtim indirimli aldım, aylık 48 dolara denk geliyor. Upscale kalitesi harika, 8k'ya kadar gidiyor. Ücretsiz alternatif SeaArt AI var ama Leonardo kadar stabil değil. Müşteri işleri için pro şart bence, zamanın bedava değil ya.

24.03.2026 14:36 2 0

Hey, Leonardo AI pro konusunda kararsızsan söyleyeyim, grafik işleri için cuk oturuyor. Ücretsiz planda 150 limit freelance için komik, proda binlerce token var motion'la falan coşuyorsun. Logo animasyonları yapınca müşteriler "vay be" diyor, direkt kabul ediyorlar.
Alternatif mi, Civitai'de ücretsiz model indirip local çalış ama zahmetli. Leonardo proda her şey hazır, queue hızlı. 60 dolar fazla mı, bence hayır çünkü bir işin kazancı kat kat fazla. Ben 2 aydır kullanıyorum, regret yok tam tersi bağımlı oldum. Geç gitsin derim.

24.03.2026 15:33 3 0

Cevap yazmak için giriş yapın

Hesabınızla giriş yaptıktan sonra bu soruya cevap ekleyebilirsiniz.

Giriş yap