Yapay Zeka Kütüphanesi
HAZIRPROMPTLAR
Bildirimler

Son eklenen içerikler

Notion AI ücretli plan iş takibi için mantıklı mı?

Çözüldü İş & Kariyer

Notion AI ücretli plan iş takibi için mantıklı mı?

Şu an Notion'u ücretsiz kullanıyorum, ekibimle proje takibi yapıyoruz. Yaklaşık 4-5 kişilik küçük bir ajansız. Notion AI'ın ücretli versiyonuna geçmeyi düşünüyorum ama aylık kişi başı ek ücret alıyor, bu biraz gözümü korkutuyor açıkçası. Özellikle toplantı notları özetleme ve görev oluşturma kısmını kullanmak istiyorum.

Peki bu özellikler gerçekten iş süreçlerini hızlandırıyor mu? Yoksa 'güzel bir özellik ama olsa da olur olmasa da olur' kategorisinde mi kalıyor? Bilen biri varsa deneyimlerini paylaşabilirse çok iyi olur, karar vermekte zorlanıyorum doğrusu.

01.03.2026 00:34 192 4 cevap

Cevaplar (4)

En iyi cevap

Yıllık plan alırsanız kişi başı maliyet kabul edilebilir seviyelere düşüyor, aylıkçı olmayın kesinlikle. Ajans içi onay süreçleri ve brief hazırlama için ben çok faydalı buldum açıkçası 👌

01.03.2026 18:17 4 0

Dürüst konuşmak gerekirse biz altı ay kullandık sonra iptal ettik. Küçük ekipler için fiyat-performans dengesi tam oturmuyor. Notion'un normal özellikleri zaten güçlü, AI kısmı çoğu zaman ChatGPT'ye kopyala yapıştır yapmaktan farklı değil.
Eğer bütçeniz varsa bir ay deneyin, olmaz değil. Ama 'bu olmadan olmaz' dedirten bir şey bulamadık kendimize göre. Belki sektörünüze göre farklılık gösterebilir tabii 🤔

01.03.2026 09:45 0 0

Ajans işi yapıyorsanız görev oluşturma kısmı gerçekten işe yarıyor ama toplantı notlarını Notion'a taşımak için yine de bir adım gerekiyor, kendisi dinlemiyor. Yani beklentiyi doğru koyun.

01.03.2026 11:59 0 0

Biz 3 kişilik ekiple birkaç ay önce geçtik. Toplantı notu özetleme özelliği başta 'ne gerek var' dedim ama alışınca olmadan olmaz hale geldi 😅 Özellikle uzun müşteri görüşmelerinden sonra özet çıkarması ciddi vakit kazandırıyor.
Ama şunu da söyleyeyim, 4-5 kişilik ekip için maliyeti masaya yatırın. Yıllık plana geçerseniz kişi başı daha makul oluyor, aylık alırsanız pahalıya geliyor bence.

01.03.2026 16:17 2 0

Cevap yazmak için giriş yapın

Hesabınızla giriş yaptıktan sonra bu soruya cevap ekleyebilirsiniz.

Giriş yap