Yapay Zeka Kütüphanesi
HAZIRPROMPTLAR
Bildirimler

Son eklenen içerikler

Notion ile içerik planlaması nasıl yapılır?

Çözüldü Metin & İçerik

Notion ile içerik planlaması nasıl yapılır?

Merhaba arkadaşlar, son zamanlarda Notion kullanmaya başladım ve içerik planlaması yaparken bazı zorluklar yaşıyorum. Notion'un esnek yapısı sayesinde birçok şey yapabileceğimi biliyorum, ancak denemelerim pek istediğim gibi gitmiyor. Özellikle, sayfalar arası geçiş ve içerikleri nasıl daha düzenli tutabilirim?

İçerik takvimimi oluşturmak için hangi şablonları kullanmalıyım ya da kendi şablonumu nasıl tasarlamalıyım? Eğer bu konuda deneyimi olan varsa, ipuçlarına açığım. Teşekkürler!

21.03.2026 21:56 227 10 cevap

Cevaplar (10)

En iyi cevap

Merhaba! Notion'da içerik planlaması yapmak için öncelikle bir şablon oluşturabilirsin. Tablo görünümü kullanarak her içerik için başlık, tarih ve durum gibi alanlar ekle. Böylece hangi içeriklerin hazırlandığını, hangilerinin hala yapılması gerektiğini görebilirsin.
Bununla birlikte, haftalık veya aylık takvim görünümünü de kullanarak planlarını daha net bir şekilde takip edebilirsin.

21.03.2026 13:13 2 0

Notion ile içerik planlarken görsel öğeler kullanmak işini kolaylaştırabilir. Örneğin, her içerik için kapak görselleri ekler ve bu görselleri sürükleyip bırakarak kolayca düzenleyebilirsin. Ayrıca, etiket sistemini kullanarak içeriklerini kategorilere ayırmayı düşün.

21.03.2026 12:12 2 0

Eğer içeriklerinizi daha iyi takip etmek istiyorsanız Notion'un mobil uygulamasını kullanmayı düşünebilirsiniz. Böylece her an güncellemeleri yapma fırsatını bulursun.

22.03.2026 07:48 4 0

Notion'da içerik planlamak için yazı tasarımlarını denemek faydalı olabilir. Geri bildirimleri toplamak için bir alan oluşturabilirsin. Bu, takip ettiğin içeriklerin performansını değerlendirmeni sağlar.

22.03.2026 11:29 2 0

Notion'daнения içerik planlarınızı grafiksel olarak oluşturmak için 'Kanban' görünümünü deneyebilirsin. Bu sayede içeriklerin durumunu ve ilerlemesini bir bakışta görebilirsin.

22.03.2026 12:09 0 0

Cevap yazmak için giriş yapın

Hesabınızla giriş yaptıktan sonra bu soruya cevap ekleyebilirsiniz.

Giriş yap