Yapay Zeka Kütüphanesi
HAZIRPROMPTLAR
Bildirimler

Son eklenen içerikler

ProWritingAid abonelik ücreti değecek mi?

Çözüldü Metin & İçerik

ProWritingAid abonelik ücreti değecek mi?

Blog yazıları ve makaleler hazırlarken ProWritingAid'in ücretsiz versiyonunu kullanıyorum ama son zamanlarda kelime sınırlaması yüzünden işlerim sık sık yarım kalıyor. Özellikle uzun soluklu içerikler yazdığımda her seferinde uyarı çıkıyor ve devam edemiyorum.

Yıllık abonelik seçeneklerini inceledim ama gerçekten bu parayı verip vermemekte kararsız kaldım. Ücretli sürümde ne gibi farklar olduğunu ve günlük kullanımda gerçekten işimi kolaylaştırıp kolaylaştırmayacağını merak ediyorum. Deneyimi olanlar fikir verebilir mi?

18.08.2026 08:54 31 10 cevap

Cevaplar (10)

En iyi cevap

Ben de benzer bir kararsızlık yaşadım ve sonunda yıllık paketi aldım. Özellikle yazım denetimi ve öneri kısımları işimi çok kolaylaştırdı. Ücretsizde her seferinde kelime sayısını azaltmak zorunda kalıyordum.
Şimdi ise tek bir yazıyı baştan sona kontrol edebiliyorum. Eğer düzenli blog yazıyorsan bu abonelik zaman kazandırıyor. Bence uzun vadede kendini amorti ediyor.

18.08.2026 14:53 2 0

Ben de aynı sorunu yaşadım bir dönem. Ücretsiz sürümde kelime sınırı yüzünden her makaleyi parça parça yazmak zorunda kalıyordum ve bu da akışı bozuyordu. Yıllık paketi aldım ve şimdi tek seferde bütün yazıyı kontrol edebiliyorum.
Ücretli sürümde öneriler daha detaylı geliyor ve yazım hatalarını daha iyi yakalıyor. Özellikle blog yazarken cümle yapısını geliştirmek için faydalı oldu. Bence eğer düzenli içerik üretiyorsan yıllık abonelik kendini kısa sürede çıkarıyor.

18.08.2026 09:26 2 0

ProWritingAid'in ücretsiz haliyle idare etmeye çalışıyordum ama son aylarda limitler çok sıkılaştı. Uzun bir yazı yazıp kontrol etmek istediğimde hep yarıda kesiliyordu ve bu da motivasyonumu düşürüyordu.
Yıllık aboneliğe geçtikten sonra farkı hemen gördüm. Öneriler daha kaliteli ve yazının akıcılığını artırmak için gerçekten işe yarıyor. Eğer ayda birkaç uzun yazı yazıyorsan bence parası değer.

18.08.2026 10:12 1 0

Ben aylık paketi denedim ama yıllık almak daha mantıklı geldi. Aylıkta her seferinde yenileme derdi oluyor ve fiyatı da biraz yüksek kalıyor. Yıllıkta ise hem daha uygun oluyor hem de sürekli kullanma imkanı veriyor.
Ücretsiz sürümde eksik kalan özellikler ücretlide tamamlanıyor. Özellikle cümle önerileri ve kelime çeşitliliği konusunda epey fark var. Blog yazanlar için bu tür araçlar işleri hızlandırıyor.

18.08.2026 11:19 1 0

Ben iki yıl önce yıllık aldım ve hala memnunum. Başlarda tereddüt etmiştim ama şimdi yazılarımın kalitesi arttı. Ücretsizde takıldığım yerlerde ücretli sürüm hemen çözüm sunuyor.
Eğer içerik üretimi senin için önemliyse ve düzenli yazıyorsan bu abonelik fayda sağlar. Tek seferde uzun yazıları kontrol edebilmek büyük kolaylık. Bence denemekte fayda var.

18.08.2026 12:36 2 0

Cevap yazmak için giriş yapın

Hesabınızla giriş yaptıktan sonra bu soruya cevap ekleyebilirsiniz.

Giriş yap