Çözüldü
Pazarlama & Satış
Mailchimp ile ChatGPT bülten yazımını hızlandırır mı?
Şu sıralar haftalık e-posta bülteni hazırlamak saatlerimi alıyor. Konu başlığından açılış cümlesine kadar her şeyi sıfırdan yazmak gerçekten yorucu. Birisi bana ChatGPT kullanmayı önerdi ama nasıl bir iş akışı kuracağım konusunda kafam karışık. Mailchimp'te zaten taslak oluşturuyorum, ChatGPT'yi bunun neresine oturtacağım?
Özellikle konu satırı (subject line) yazımında zorluk çekiyorum, tıklanma oranlarım düşük ve A/B testlerimi manuel yapıyorum. ChatGPT'ye bülten içeriği yazdırıp Mailchimp'e yapıştırmak kadar basit mi yoksa daha sistematik bir yöntem mi var? Kullanan varsa deneyimlerini paylaşırsa çok iyi olur, ücretli bir araç almadan önce biraz fikir toplamak istiyorum.
Özellikle konu satırı (subject line) yazımında zorluk çekiyorum, tıklanma oranlarım düşük ve A/B testlerimi manuel yapıyorum. ChatGPT'ye bülten içeriği yazdırıp Mailchimp'e yapıştırmak kadar basit mi yoksa daha sistematik bir yöntem mi var? Kullanan varsa deneyimlerini paylaşırsa çok iyi olur, ücretli bir araç almadan önce biraz fikir toplamak istiyorum.
20.03.2026 02:17
155
5 cevap