Yapay Zeka Kütüphanesi
HAZIRPROMPTLAR
Bildirimler

Son eklenen içerikler

Klaviyo Flow'ları Tetiklenmiyor Ne Yapayım?

Çözüldü Pazarlama & Satış

Klaviyo Flow'ları Tetiklenmiyor Ne Yapayım?

Son iki haftadır Klaviyo'da kurduğum flow'lar hiç çalışmıyor. Müşteri listesini yükledim, segmentleri oluşturdum ama tetikleme noktasında sürekli hata veriyor. Özellikle terk edilmiş sepet flow'unda hiçbir email çıkmıyor, sistem loglarında trigger failed yazıyor. Bu yüzden kampanya planlarım tamamen durdu ve satışlarımda düşüş başladı.

Klaviyo'nun kendi destek ekibiyle yazıştım ama çözüm bulamadım. API entegrasyonu üzerinden veri çekiyorum, belki o kısımda sorun vardır diye düşündüm. Daha önce benzer sorun yaşayan veya Klaviyo'yu yoğun kullanan varsa deneyimlerini paylaşabilir mi?

04.07.2026 00:38 36 9 cevap

Cevaplar (9)

En iyi cevap

Ben Klaviyo'yu iki senedir kullanıyorum ve benzer sorunları birkaç kez yaşadım. En çok işe yarayan yöntem flow'ları test modunda çalıştırmak oldu. Test sırasında hangi verinin eksik geldiğini görebiliyorsun.
Bir de veri kaynağını kontrol etmeni öneririm. Eğer API ile çekiyorsan alan adlarının tam eşleştiğinden emin ol. Küçük bir yazım hatası bile tetiklemeyi engelliyor. Benim son çözümüme göre flow'u kopyalayıp yeni bir isimle kaydetmek de bazen sorunları gideriyor.
Bu adımları sırayla dene, büyük ihtimalle çözülür.

04.07.2026 09:20 2 0

Bu sorunu çözmek için Klaviyo'nun kendi hata raporlama aracını kullandım. Orada detaylı loglar çıkıyor ve hangi adımda takıldığını gösteriyor. Benim flow'umda gecikme adımı sorun yaratıyordu, onu kaldırınca düzeldi.
Ayrıca entegrasyon ayarlarında izinleri tekrar kontrol etmeni tavsiye ederim. Bazen API bağlantısı kendi kendine kopabiliyor. Ben bağlantıyı koparıp yeniden kurdum ve flow'lar normale döndü. Bu adımları denersen büyük ihtimalle sorun giderilir.

04.07.2026 07:16 2 0

Klaviyo'da flow tetiklenmeme sorunu bende de vardı ve çözümü basit oldu. Flow'un başlangıç koşulunu değiştirdim, daha geniş tutunca tetikleme başladı. Dar kurallar bazen sistemi kilitleyebiliyor.
Bir diğer önemli nokta da hesap limitleri. Eğer çok fazla flow çalışıyorsa bazıları otomatik olarak durabiliyor. Ben aktif flow sayısını azalttım ve sorun çözüldü. Senin durumunda da aktif olan flow'ları kontrol etmeni öneririm.

04.07.2026 08:55 0 0

Benzer bir durumla karşılaştığımda Klaviyo destek ekibiyle uzun uzun yazıştım. Sonunda flow'un içindeki e-posta şablonlarının onay beklediğini öğrendim. Onaylanmamış şablonlar tetiklenmiyordu.
Bunun dışında veri çekme sıklığını değiştirmek de yardımcı oldu. Günde bir kez yerine her saat çekmeye başladım. Bu değişikliklerden sonra flow'lar düzgün çalışmaya başladı. Sen de şablon onaylarını ve çekme sıklığını kontrol edebilirsin.

04.07.2026 09:35 0 0

Klaviyo'da flow tetiklenmeme sorunu genellikle entegrasyon ayarlarından kaynaklanıyor. Ben Shopify ile bağlıyorum ve oradaki webhook'ları kontrol etmek gerekiyor. Webhook'lar doğru şekilde tetiklenmezse Klaviyo hiçbir şey yapmıyor.
Deneyimlerime göre flow'un ilk adımındaki filtreleri kaldırıp tekrar denemek işe yaradı. Sonra filtreleri yavaş yavaş ekledim. Bu şekilde hangi adımın sorunu yarattığını bulabiliyorsun. Belki senin durumunda da aynı yöntem yardımcı olur.

04.07.2026 09:42 2 0

Cevap yazmak için giriş yapın

Hesabınızla giriş yaptıktan sonra bu soruya cevap ekleyebilirsiniz.

Giriş yap